Hoveniersbedrijf Jos van Bennekom & Zn

Jos van Bennekom

Jos van Bennekom

Buitenlucht, persoonlijke aandacht, oog voor kwaliteit en service. Mijn naam is Jos van Bennekom, geboren in 1963 in het mooie Soest. Mijzelf voorstellen doe ik graag met de drie kenmerken die u in de eerste zin heeft gelezen.

Soest is een prachtig dorp met veel natuur. Als klein kind was ik al graag buiten. In mijn jeugd heb ik de liefde voor het hoveniersvak ontwikkeld. De tuinbouwschool was voor mij dan ook een prettige manier om mijn liefhebberij met de verplichte studie te combineren.

In 1985 ben ik als hovenier begonnen en ik 2000 ben ik met mijn hoveniersbedrijf op eigen benen gaan staan. Persoonlijke aandacht is belangrijk in een dienstverlenend bedrijf. Geen enkele opdracht is hetzelfde. U bent de klant en uw wensen zijn voor mij het vertrekpunt voor een goed en gedegen advies. Samen met u zorg ik, samen met mijn team, voor op maat gesneden vakwerk. Dat is het oog voor kwaliteit en service dat wij voor u bieden. U verdient het allerbeste voor uw tuin. Wij kunnen dat voor u realiseren.

Jeroen van Bennekom

In begin 2015 is mijn zoon Jeroen van Bennekom in het bedrijf gekomen. Vanaf dit moment is de bedrijfsnaam gewijzigd in: Hoveniersbedrijf Jos van Bennekom & Zn.

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op!
Duinweg 11 | 3768 BM Soest | info@hoveniersbedrijfjos.nl | 035-588 17 97 | 06-53 71 55 16