Hoveniersbedrijf Jos van Bennekom & Zn

Tuinaanleg

tuinaanleg

Het ontwerp van uw toekomstige tuin

Een nieuwe tuin laten aanleggen is niet zomaar een aanschaf. Uw nieuwe tuin is een belangrijk deel van uw huiselijke omgeving. U voelt zich letterlijk thuis in die nieuwe omgeving. Maar om dat thuisgevoel te cre�ren is het belangrijk dat wij samen met u uw wensen inventariseren. Wij denken graag, samen met u, na over de vraag welk soort tuin het beste bij u past. U kunt kiezen voor een tuin waarin u zelf heerlijk vele uren kunt tuinieren. Maar misschien heeft u liever een tuin zonder al te veel onderhoud. Dat kan en mag natuurlijk ook. Een tuin moet bij u passen. Belangrijk is de juiste sfeer. Dat realiseren we door een stijlvolle aanlegging. Op uw locatie bespreken wij met u hoe uw tuin eruit gaat zien.

Wij gaan na ons gesprek voor u aan de gang. Naast uw eigen wensen houden wij natuurlijk ook rekening met de grootte van uw tuin, de lichtinval en de bodemgesteldheid. Wij adviseren u graag! U heeft er verder geen omkijken meer naar. Wij regelen alles. Ontzorgen heet dat.

Het is voor u leuk om te zien hoe uw tuin vorm krijgt. Wij voeren dat proces met plezier uit. Wij doen de bestrating, het grondwerk. We plaatsen hekwerken, schuttingen, pergola's en tuinhuisjes. Kwaliteit is voor ons een vereiste. Tenslotte moet u jaren van uw tuin genieten.

Kortom: bij de aanleg van uw tuin maken wij (desgewenst) het volgende voor in orde:

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op!
Duinweg 11 | 3768 BM Soest | info@hoveniersbedrijfjos.nl | 035-588 17 97 | 06-53 71 55 16